14 april 2012

Var som alla andra... Prata väder

När ni ska prata moln kan ni alltid använda denna för att hitta varianter på era diskussioner...

För det är ändå toppen med väderprat.

Just nu i Little Village

Mina fina Delle Cose och ett par kostymbyxor från Alice San Diego, bilden tagen nu på bänken utanför W19+Guapa.

Mixa med klockorna

När du skaffar eller köper klockor ska du se till att hitta band och armband som stämmer till varje ur. Du kan blanda precis hur du vill men du ska ha varianter med armband och klocka som gör att olika saker framträder olika. Dave Stewart's reklam för Apple

13 april 2012

Just nu i Little Village

Vacchetta Naturale från Delle Cose, Fiorentini+Baker och Dondup-jeans!

Vänner

Tack för senast mina vänner! Det är dock alldeles för sällan vi hinner glida genom ett par dagar med bara fika, mat och shopping. Kanske dags för oss att planera några dagar i Torino, Roma eller Milano? Även om staden eller landet inte spelar någon större roll. Vad säger ni?Jack The Talking

Jag är alltid enormt lydig, säger Rockstjärnan att jag ska publicera något och gilla det, då gör jag så. 


Här är ett av de senaste beskeden!

‎"you know, I nearly got married, to the bride in black....(you know) she's was always so angry...always ready to attack!"


You do know Mr Dave Stewart & The Spiritual Comboys are 
Chris Bostock from JoBoxers, Martin Chambers from The Pretenders, John Turnbull from The Blockheads, Jonathan Perkins, Nan Vernon and Olle Romo
12 april 2012

Andra ser din klocka

När jag var liten gick jag förbi en skoaffär som hade speglar i skylten och en text som sa "Titta på dina skor, andra gör det". Om du vill ha ett råd så gäller ovan alla saker som du har på dig. Idag får du en påminnelse om klockan du väljer baserat på klädseln. Du ska alltid få allt du har på dig att hänga samman och vara genomtänkt. Du ska känna dig hundra ur alla apsekter vad du än gör och vart du än ska. 


Så tänk igenom klockvalet, det blir dagens tips!  

Just nu i Little Village

Det kommer hela tiden meddelanden och mail som undrar om det kommer några direktrapporter denna veckan, här kommer en...
Skorna från Cycle, brallorna från DonDup och jackan från Department 5.

Carola ska adoptera...

Robin berättade i sitt tv-program att Carola ska adoptera från Sydafrika denna gången eftersom det i blev så jättelyckat när hon adopterade en jättebebis från Norge.

11 april 2012

Elledningar

Vem har sagt att elledningar behöver vara fula? Skulle vara trevligt med elstolpar som dessa längs vägarna. Jag tror t.ex. att LMS skulle tycka att detta var trevligt? Du kör ju så mycket på våra landsvägar...!

Jack White - Sixteen Saltines


Här en försmak av Jack White's nya platta, läs och lyssna mer här

10 april 2012

Rökklockor Japan

Också ett sätt att lösa det för rökarna. Jag tillhör de personer som egentligen hade velat vara rökare, för jag tycker att det ser coolt ut... Och dessutom tycker jag att det är mobbing att de måste stå utomhus.
Så töntig är jag. 


Smoking Bells @ Japan
Zabou 


Gammal klocka med vackert armband

När en av dina gamla klockor börjar bli sliten och nött, då kan du sätta ett snyggt och ovanligt armband på den. Det brukar jag göra. Du kan välja att se till att den ska vara orginal eller hitta på något annat. Om du vågar sätta på annat än orginal så kommer jag att tycka att du är lite drygt och nonchalant har piffat till den. Min på denna bild gör ju att du går igång, eller hur?


Gå på matchen!

Den 11e april 19.00 ska du gå på fotboll med alla som du känner. Du ska gå och se De Hängivna.
Du borde förresten se till att detta händer genom att Twittra om det #lundgrentilltwitter2012

09 april 2012

Coacherna


Jag kollade in en tv-serie som heter Coacherna i lördags. Jag hade aldrig hört talas om den, men fick besked av Min Lilla att den var fantastisk - och hon hade rätt. 


Du har förmodligen sett den, och den handlar om tre kvinnor som startar en livscoachingbyrå. Råden, tipsen och klyschorna – till de helt förtvivlade klienterna är dyra och enormt dåliga.Carina, spelas av Lena Endre, är en före detta sjuksköterska som byter inriktining och blir "livscoach". Nathalie, som spelas av Cecilia Frode, är före detta modell och nagelskulptris. Medan Zelda, spelas av Vanna Rosenberg, satsar på att hjälpa de stackars klienterna med kristallernas kraft.
Alla tre leker experter på positivt tänkande och lycka, samtidigt som deras egna privatliv är en sörja av problem och deras urusla relationer. Det tnker att så länge klienterna betalar deras grundpaket på 25.000 kronor så kommer resten att ordna sig...
Det allra bästa är att serien har startat en debatt bland så kallade coacher och andra yrkersgrupper, lite som om tv-serien Smash skulle upprört de professionella tennisspelarna... Världsklass! Du kan läsa från SvD här och denna från EMCC. Småkul faktiskt!

Hur har du det med inspiration?

Som rubriken säger så undrar jag verkligen, hur har du det med inspiration? Vet du om att du styr själv hur inspirerad du blir och vad du går igång på? 


"Jag blir så inspirerad varje gång jag träffar dig", säger du till mig. Blir du verkligen det, undrar jag?


Eller blandar du ihop det med att du träffar någon som är glad och att glädjen smittar av sig?


Ta dig en funderare på det du!


För om det nu inte är jag som inspirerar dig... Och jag anser att inspiration tar en del av sin kraft från mål, motivation och handlingskraft... Vad är det då som gäller för dig först?

08 april 2012

Just nu i Paradiset

Ett par Fiorentini+Baker och oranga jeans från Cycle


Espresson? Det har precis druckits en kopp hederlig svensk kaffe. 


Skymtar du boken som jag läser i påsksolsstrålarna på altanen? "Den Svenske Gudfadern" av Nuri Kino, och det har varit riktigt bra första 115 sidor...

En hel dag med min iPad

Summering efter Den Långa Fredagen. "Det är ett positivt beroende att sitta och leta inspiration och innehåll online". 


När jag skriver detta har jag suttit tio timmar och åkt flera varv runt jorden. 


Jag har jämfört religioner, läst om påskens ursprung, kollat fotografer och författare, kollat mode, bloggat, läst om bakgrund på svenska politiker, bläddrat bilder på The Fancy, funderat över Pinterest, följt de Hängivna... 


Och faktiskt gjort allt online som inte har med det jag annars ägnar tid online åt att göra...


NamNam dag!

'The Messenger' by Daniel Lanois

Och naturligtvis kommer tipset från den, i mina ögon och i mitt hjärta, allsmäktige... Rockstjärnan!