18 oktober 2010

Lite blandat Olle Ljungström




























Olle är inte bara före detta universitetsstudent, RMI Berghs student, före detta fiskrensare på Färöarna, popig artist, före detta skådespelare, före detta modell och före detta copywriter. Han är konstnär också. Och jag hittade två bilder på tavlor av Olle på nätet, ledsen för den dåliga bildkvaliteten.

 

I Parken 2
Ett klockrent erbjudande 

Dessutom hade Olle en bok på gång för några år sedan och har vid flertalet tillfällen pratat om en diktsamling som ska finnas på hans dator... Boken presenterades under buller och bång mest för att Olle hävdade att den skulle heta ”Kända tjejer som jag knullat”. Titeln, var en ploj. Diktsamlingar säljer inte men det gör sex och kändisar och... säger Olle. - "Jag och en polare kom på det tillsammans. Vi garvade läppen av oss. Så jävla bra, tyckte vi".

Du får dessutom ett antal citat Olle slängt ur sig i olika sammanhang samt några bilder.

Om en jämförelse med andra låtskrivare
“Jag skriver bättre låtar än Per Gessle”








 Om kvinnor
Kvinnor kan tillintetgöra marken man står på med sina sanningar”

Om 1995 års torrläggning av Grammisgalan
"Det är dåligt för att folk inte partajar. Vem vill ha en sån här firmafest? Inga skandaler, inget hångel, det är lika skötsamt som hos Livets ord"
O
Om att göra slut
"I de här sammanhangen är tjejer nästan själlösa och kallhamrade"

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej

Kul för Olle att du pumpar honom så mycket och bra på bloggen.

Kanske skulle vara bra för Olle om han var hälften så energisk och entusiastisk kring sina egna förmågor och talanger som du är.

Tycker att det känns som han har slarvat bort det mesta kring sin egen person och fastnat i någon självförstörande frossa eller något allmänt bransligt som jag bara tycker är larvigt och synd.

Skärpning Olle, vi är många som försöker ta tillvara våra förmågor allt vad vi kan och aldrig kan nå upp till det du har som lägstanivå...

Johan R

Anonym sa...

Jag förstår hur du menar och tycker att det sista stycket med din uppmaning till Olle räddar ditt ganska kassa inlägg. Det sista stycket säger dessutom allt, Olles lägstanivå är högt över de flesta av oss andras högstanivå. Att han sedan pajjar sitt liv är en del av hans val och hans ensak.

Kidda

Anonym sa...

Skönt att åsikter inte alltid behöver delas... Och tack för att ni engagerar er och kommenterar de små inläggen.

MrRaRe

Anonym sa...

Ruskigt bekant....pratar hela tiden, gillar vin och "kom ihåg listor"....skådis va?
R.S

Unknown sa...

Må dä!