13 juli 2010

Närhet

”Jag känner sådan närhet till dig”, sade hon till mig mitt i festen.


Jag tror att jag bara tittade tillbaka på henne.


”Jag vet att vi inte träffats så många gånger men förstår du hur jag menar?”, surrade hon.


”Nej”, svarade jag. ”Jag har faktiskt inte en aning vad du menar”. ”Vad är det du menar”, frågade jag.


”Jag tror att jag är kär”, svarade hon.


"Herrejisses", tänkte jag och glömde snart bort henne.

14 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Mannen! Och du är helt säker på att hon INTE känner till bloggen:)? Hon kan inte ha läst dig så väl med den approachen. I och för sig, är ju faktiskt överkurs. Vi som har provat på samma sätt vet sedan länge att det är svårt att få vara med allra ängst inne i pumpen och uppe i lådan. Kanske har andra som jag fått erfara att det finns andra förmåner, som ej går att få hos andra som lovar mer:)!?

Kul att du fyller på bloggen ständigt och nice att vi skall ses snart.

Puss Annika

Anonym sa...

Haha! Shit, kom precis på vem det kan ha varit och när. På invigningen, eller hur? Mörk, kort och ej helt okänd? Du är för rolig. Får jag berätta denna för andra?

Puss Annika

Anonym sa...

Hallåååå! Släckte precis och skulle natta. Vem är detta ni pratar om och var det senast? NYFIKEN!!! Tala ut!!! Kan man i alla fall få ett mess???

Puss Ann

Anonym sa...

Nu har jag skickat sms också och vet att du får updates vid kommentarer. VET att du alltid och jag menar ALLTID håller koll på comment... Svara NU!!!

Annika (på knä:))

Unknown sa...

Annika och Ann! Vad härligt att ni är på hugget, borde ge hopp för många som känner sig gamla och är rädda för att nyfikenheten minskar med åren Detta är det närmsta attack som skett på denna bloggen:) Lovar att det kommer ett svar på annan plats än denna. Och jag vet att personen ifråga är alldeles för intresserad av sig själv för att läsa mera bloggar eller tankar. Och även om hon skulle slinka in här så är meningarna i inlägget för långa för att fastna!

Ses väldigt snart och sussa sött!

MrRaRe

Anonym sa...

Och nu tror du att all nyfikenhet försvann för oss och andra??? Fast vi VANN på det viset att vi fick dem allsmäktige att svara:) Texta nu svaret till oss trogna och underdåniga:)!!!

Annika

Anonym sa...

Oväntat Mr Drygo!:) Ge upp Annika och vänta på den allsmäktigas sms.

Goder Natt Ann

Anonym sa...

Och hur blev det nu för alla oss andra som troget läser, kommenterar ibland, ej är på Pussnivå med Mr Rare eller har ditt mobilnummer? Är olika besökare och fans segmenterade och viktade?

Lustn

Julia sa...

Hej mister Rare! Jag gillar inlägget och misstänker att det har hänt massor av män och kvinnor genom åren. Hade en lång period själv då jag blev kär varje gång jag drack vin. Egentligen var jag bara lite ensam och berusad. Tror att det är vad du vill framhålla med dialogen. Och samtidigt erkänner jag att kommentarerna och ovan dialoger kttlar intresset för att få veta vem... Ha en fortsatt skön sommar. Julia

Anonym sa...

Nyfikna? Vi? Neeeeheeee då...!!!!!!!!!

/C

Anonym sa...

Kan vi kanske ställa någon form av krav på att det skall komma ett tillkännagivande eller vad det månde heta... Kanske inte ändå.... Flickorna Annika och Anna lyckades i alla fall få in dig i dialogen tidigare... Vad har de som ej vi andra har... Snyggare, villigare, bättre, snällare... Kom igen nu... Carola... Mona... Kanske kan du skriva ut ditt mobilnummer bara till oss här så kan vi messa dig och ställa frågan... Ok, inte det nej...

Zege

Anonym sa...

Give it up, little darlings. Ann är den eviga och Annika en av de första. Och bästa vänner...

Vi har ingen chans, vi bara fortsätter att läsa och kommentera.

Grymt skönt att slippa höra tutorna förresten...

Kung Kidda (som vet allt)

Unknown sa...

Hej vänner!

Roligt att detta lilla inlägg skapade ett så stort engagemang. Tack för flera kul kommentarer och för att ni verkar läsa så ofta och att flera av er kommenterar så frekvent. Kommer minst två nya inlägg om dagen hela sommaren.

Puss på er!

Anonym sa...

Och så har vi nu alla bringats i klarhet... Hahaha!

Lustan