30 mars 2010

Det kom ett mail från R.S....

För några dagar sedan kom det ett mail från Rockstjärnan.

"Riktigt trött på trötta Plura och hans offentliga avbön, skiter i att han köper...vad jag vill ha är säljaren och en öm behandling med rostiga spikar och smutsiga tandpetare tills han golar på varenda del i ledet från avenyn till Bolivia. Plura klarar sig, fansen och kyrkoherden ger en tröstande klapp på axel, vi andra himlar med ögonen och säljaren...han säljer nu en lina till nån med verklighetsflykt i blick, vem vet kanske inspirerad av en riktig karlakarl som vet hur man njuter av livets goda?" R.S.

5 kommentarer:

Truckdriver sa...

Han verkar vara en intelligent kille den där Rockstjärnan. Man blir lite nyfiken på honom.
Kanske har han egna erfarenheter av de psykadeliska formlerna... Plura har varit en hjälte, numer är han mest har varit.

Anonym sa...

Har alltid vägrat den typen av rusmedel, så sorry, inget napp där!
Vad Han gjort tidigare/ gör idag är för mig ointressant...det är den charmiga "hjälteglorian" som retar ihjäl mig när den mediaappliceras med nått slags "ajabaja, din spjuver" attityd! Snubben valde att köpa koks, sån är han..punkt!
R.S

Truckdriver sa...

Punkt!

Unknown sa...

När två legendarer uttalar sig så här hårt, korrekt, sunt och rättvist borde Plura känna att det är dags att skaffa ett liv fyllt av annat än skit.

Å andra sidan verkar det poppis i svensk TV med fokus på folk som åkt fast som brottslingar. Tänker på Höjdaren, hemmapolisen, Jogging med flera.

MrRaRe

Anonym sa...

Nu blir man återigen förbannat nyfiken på vilka det är som driver MrRare.

Förbannat irriterande och kul!:)

Tjing

Andreas