17 mars 2011

Dawe Stewart - The Blackbird Diaries

Kliv in här och njut av Dave Stewarts nya The Blackbird Diaries. Du loggar in med ett av dina andra lösen här. Fantastiska låtar och melodier. Detta är det närmaste Peter Forsman och David Bowie någon kan komma...
Du kan även njuta av ett par av klippen från US-turnén på senhösten.
Och så här ser insidan ut.

7 kommentarer:

Anonym sa...

nu har du blivit manisk....vi vet, du vet!
dom här låtarna är bara skuggan av fornstora dar....och om det är hans vilja att framstå som en bedagad slidegitarr-rootsrocker så är det helt okej med oss...men det är bara ett spel för galleriet och klär hans hitsida illa!
han kanske försöker "bonda" med polaren Tom Petty men T.Ps Heartbreakers är från "rätt" land och har tröttboogie i genbanken....det har inte Bamylvita Storbritannier! Check!
det bästa är att han kommer tröttna och komma upp med en supersimpel(det svåraste) megahit när detta trams har dränerat skummet i den outsinliga plånkan!
R.S

Unknown sa...

Aha, så alla förstår att detta ör en av manierna just nu och att jag egentligen bara gillar hans klädstil och hans ringar... Aj då, då får jag skriva om det istället för att promota hans nuvarande musik... Shit och coming up:)

MrRaRe

Anonym sa...

Mmmmm, manisk eller ej. Dave Stewart tillför!

Kidda

Unknown sa...

Och framförallt har han smak... Kom dock på att han var en del av promotionen av Usama Um Barrack med en bra låt och video... Hua och Usch! Vad jobbigt det blev nu...



MrRaRe

Unknown sa...

Kidda! Vad än mor din stöttat dig med så finns det människor som är över 1.70!



MrRaRe

Anonym sa...

Tack för länktipset; det här är ju riktigt riktigt bra. Grym musik, mycket imponerad. Det här ska jag banne mig ta och köpa!

Kalle

Unknown sa...

Kalle! Om du gillar detta så bör du kolla in hans lite äldre alster. Mycket där som fler borde ha koll på! Try it - you like it!


MrRaRe