19 mars 2011

Germermans klädstil

Det sägs att München är en av de stora modestäderna och att människor är väl klädda eller kanske t.o.m. välklädda. Pyttsan! Det är som på många andra ställen och utbudet av kläder i butikerna och hur butikerna ser ut är snarlikt mot alla andra halvstora städer. Och då ska du veta att jag inte går in i kedjebutikerna eller knallar in på turistgatan den stora.


Fortfarande är det så med tyska män att de gärna köper hög kvalitet i form av dyra kläd- och klockmärken men på något sätt blir det bara en blaffig klocka, lite för tighta jeans, egentligen ganska snygga skor, med glömt bälte och en skinnjacka som egentligen är skitsnygg men möjligen endast passar med skorna. Det blir Schumacher, Ballack och Stich hur de än gör.


Jag är inte imponerad av Germermans stil i München, det ser mycket bättre ut i Berlin, men så länge alla butiker inte vågar mer så kommer kunderna att se ut som idag. 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hahahaha!!!
så oväntat.... så går det när dom får fria händer och inget uniformstvång:D
R.S

Unknown sa...

De vill ha uniform även öppet på gator och torg. Det är en historisk grej som gör att de just nu bara går i sina uniformer hemma. Men var lugn, det kommer!!!

MrRaRe

Anonym sa...

Helrätt och håller med till 100%. De kommer för alltid att vara sugna på att marschera! Och det kommer de vara tills de grävt upp AH och gjort ett sista försök där de kommer bli lika förnedrade som de alltid blir. Kanske inte ska låta det gå lika långt som förra gången bara:)

Kidda

Unknown sa...

Japp



MrRaRe