13 november 2009

Omoderna svin finns

Jag hade en upplevelse en dag. En upplevelse som visade mig en individ och hans åsikter. Jag brukar älska att träffa och lära känna människor, och speciellt i taxichaufförer. Fast denna upplevelsen vet jag inte vad jag skall göra med.

Jag och en brittisk kund skulle åka taxi från en liten svensk by till en flygplats. Resan skulle ta två timmar och vi såg båda fram emot en skön resa med lite snack och lite avverkning av mailsvar. Det blev mycket mailsvar för min del och mest en massa yes och mmm från britten i baksätet.

Redan vid de första meningarna från taxichauffören blev jag mer än fundersam. Jag trodde först att han skojade eller bara var lite speciell. Han skojade inte en enda gång på två timmar och var så långt förbi det jag brukar kalla för speciell som någon kan komma. Han var helt enkelt ett omodernt svin.

Jag ser mig själv som relativt modern och öppen. Det är jag glad över efter att i två timmar ha haft Hitlers bror i kvadrat som taxiförare.

Det går inte att samlat och strukturerat få ned all skit han hasplade ur sig under resdan. Grunderna han tyckte sig vila på var att muslimerna och kineserna håller på att ta över, att det bara var Bush som höll upp det och efter det inget, att sionister var de som förde ont med sig, att Murdoch var en djävul, att Sverige var världens mest socialistiska land som styrdes med lögner, höga skatter, och av av judiska tidningsägare anställda kommunistiska journalister... Jag kan ta mig fasen ej få ned all skit som svadade ur Hitlers bror.

Hans mest fantastiska sanning var att det värsta som hänt Västvärlden var Berlinmurens fall. Enligt denna taxichaufför gjorde det att vår viktigaaste kraft i Västvärlden försvann. Han menade att Västvärlden behövde naturliga fiender och att Bolsjevismen och Kommunismen var vår drivkraft. En enligt honom bra Västvärld var helt beroende av att ha någon naturlig fiende. Annars skulle vi fortsätta att konsumera medan fienden födde barn och lade pengar på krigsindustrin.

Jag satt knäpptyst hela resan och sade inget förrän jag skulle gå ur taxin vid flygplatsen. Tyvärr kan jag ej skriva vad jag sade, men jag bad honom att skicka fakturan till ett parti i avlånga landet som jag förutsatte att han tyckte var bra och modernt.

Det finns omoderna svin...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du är modern och rätt på det. Our next Mr Chairman!!!

Anonym sa...

Det finns ett bra ord för chaffören....idiot!
Kontakta bolaget han kör för, meddela din upplevelse på ett lika sakligt sätt...kolla reaktion...delge dem och vidarbefodra respons till oss!
Ingen respons= godkännande av yppande åsikter...punkt!

R.S