07 maj 2011

N.K.N.F.H - FÅGELMÄNNEN

Jag vet att jag promotat den förut och jag vet att den är värd att vara uppe här många gånger. Fantastiska Fågelmännens N.K.N.F.H.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Har sett den förr, men förstod den först nu....dom har, precis dom vi som tittar....JÄTTETRÅKIGT....antar att dom vill säga att det inte blir så mycket roligare (?) Över 6 minuter, hallå är det Pink Floyd eller??? Eller har du sett/hört något roligare på Twitter.....konstig promovideo.....antar att dom skulle behöva mer pengar och göra något med lite skoj, och rumpor som svänger och i färg! Annars gillar jag låten, tänk om bara några "kändisar" var inblandade då skulle den nog ligga på listorna....men nääääh!
R.S
Nu fastnade ändå strofen "Nu kan något få hända"....

Unknown sa...

R.S.! Oftast har du rätt, men denna gången ska du bara vika ned dig. Världsklass är inte det som alla andra gör eller håller på, det kalas populism! Detta är världsklass!

MrRaRe

Anonym sa...

Av princip håller jag inte med för att det "kalla kustkriget" ska få fortgå och få oss att kura ihop på det där viset som är så bortglömt....men jag tror att du i detta fall att du har rätt!
R.S

Unknown sa...

VÄRLDSKLASS!!! Kan de nu bara få sina nya scenkläder levererade så kommer klotet att brinna. Ska upp oc kolla på dem i Den Stora Staden den 5e maj!!!