13 mars 2012

Love Her Hate Him Mural by DFace

Allt som går i denna stilen vore fantastiskt att ha som tapet på en av de stora vardagsrumsväggarna i Little Village, i detta faller är det 

Love Her Hate Him Mural by DFace





6 kommentarer:

Anonym sa...

Ge mig ett motiv/storlek och budget....här kan du inte ta miste....detta är av de få klockrena A&P genre verken på vänsterväggen!!
-Lite läskigt att du pratade om ett verk av kraftigt inspirerat av Serg BlueBerrry av Jean Giraud, senast i stugan!
Vision/Material/Tid....lös det så har lägger jag orginalet i knäet på dig....lösgör mig snälla från den där sega utgrävningen kring artefakter gällande tidiga VaxholmsReeperbahnplektrum....jag har en trumstock från Korre som du får billigt...fokusera istället stenhårt på denna orginalfond...så får Da Vinci hitta sina egna försvunna tavlor!
R.S

Unknown sa...

Haha, vackert och snubbelförklarande pricksäkert. Klart att detta ska upp, blir dock sugen på den där trumpinnen och förresten så var det ett tag sedan som det var heroininspirerat prattema här, eller blandr jag ihop resultatet av penseldrag och effekten av nålar?

Din förvirrade och glada lärjunge Mr R

Anonym sa...

Vö????
Allt jag ville veta var om den skulle skulle vara blå (tidig period hos mången känd målare...kallad den blå perioden)...själv har jag svårt för "light turkos", jag är mer "falla på rygg/ göra sprettbåge/komma hem efter det och gratta lilla ALICE!
Ta din triviala rockinfluense och roack lite mer storstilat....för här är det bara hypotetiska genin som får låta vara!
Lunch Lördag/

Anonym sa...

...och det är alltså OldTownCity softcorner aka TDC-man och mitt ställe som gäller till sist!



Ge dom kaffe med nååågot, så jag kan njuta av semester! Rock, on;)
P

Anonym sa...

Semester?!?
R.S

Unknown sa...

RS!
Åh, Din förvirrade och glada lärjunge Mr R fattade helt fel, så fort du nämnde Wax on och Ljungström så tappade jag det...

Tiilbaks till ordningen... Den ska definitivt "falla på rygg/ göra sprettbåge/komma hem efter det och gratta lilla ALICE, samtidigt som det ska vara Lime-känsla.
Och gärna lunch lördag!
P!
Ja?

RS!
Nej, det är när jag jobbar jag inte svarar:)


MR