12 januari 2009

Saknar Pelle Blohm i rutan!

Satt och kollade på ett gäng i Canal+ igår och lyssnade på deras analyser. Bland annat var Fredrik eller om det var Filip med i studion och en mittback från Brommapojkarna. Dessutom hade det fyllts på med någon av ritarna.
De allra flesta jag känner har spelat fotboll på någon form av nivå under sitt liv och för alla som gjort det så är det kul att analysera matcherna och spelet. När andra analyserar och vi lyssnar vill vi lära oss något och framförallt ej känna att vi kan mer än de som har betalt för det. Sedan Pelle Blohm för några år sedan gjorde sitt inträde i rutan har det varit ett nöje att sitta och lära sig. Och framförallt at ha en expert som ej har som sin egen främsta uppgift och drivkraft att sitta och marknadsföra sig själv. Utan att analysera och fundera. Därmed har det även varit ett nöje att vara prenumerant av Canal+ kanaler.

Jag har inte en aning varför jag och andra har fråntagits denna förmånen, men tomt på och efter Pelle i Canal+rutan är det. För djävligt, hoppas att det är Pelle som tackat nej. För är det Canal+ som tackat nej så ser de ned på oss som gillar att lära oss något.

In med Pelle på Canal+ igen tack! Om han inte vill så övertala honom. För de tittarna som vill utvecklas skull!

Pelle is RaRe!

Inga kommentarer: