22 oktober 2010

Bowie Art

Den enda artisten har gjort massor av konst i form av tavlor och skulpturer genom åren. Här har du en del tavlor att kolla på.



5 kommentarer:

Anonym sa...

Kung även på detta!

Anonym sa...

Ska jag säga något om kvaliten på dessa alster? Jag tror jag väljer att parafrasera "den enda svenska filmen"...Picasso's äventyr! "Där fanns en Frou-frou, en Van Gogh, en Braque, en självporträtt och inte mindre är TVÅ Toulouse Lautrec"!
Begåvat, utom tvivel..... i gymnasiet...men det var bara en som kunde ha matchat soffan....som jag inte som den hantverkare jag är redan sett till att ordna det! Konstnärlig, utan tvekan...viktigt(?), fråga de auktionshusen som säljer aska från Hendrix brunna gura....allt är kool och smaken är som baken.....men hemfall inte till ett samlande av Wall streets kilarnas agendor på 80talet. Nån sa, vore det inte överballt att äga Claptons gamla gura....visst surru....och så hamnade den och andra "verktyg" på väggarna hos dessa nidningar!!!!
Don't by fame....just look at it!
R.S

Unknown sa...

I am looking!

Anonym sa...

Inte en spänn till Carolina Gynning, Caroline af Ugglas och resten av dessa temporära Artwanna-bees!
Se till dom som har det, har det...och då menar jag inte en kändis vilsna karriär och en lagerröjning hos "Beckers färg" Biter det i magen så har det....det!
Bra där Mr. artvoyeur!
R.S

Anonym sa...

Knappt jag vågar skriva det, men... Jag tycker dessa tavlor var mer än sådär... Är jag struken som vän nu...?

Kram Annika