21 juli 2013

Theresa Andersson

Den 11 juli kom det ett textmeddelande från Rockstjärnan med uppmaningen att C och jag borde gå på Theresa Anderson på Kaniparken. Jag drog ett text till C och hon sa vi kör.

Ingen av oss hade någonsin hört talas om Theresa Andersson eller hade en aning om vad det var för slags musik... Helt blanka steppade vi glatt ned till Kaninparken i Little Village. Vi lyssnade snabbt på en låt som lät bra på Spotify i bilen på väg hem från jobet, det var all research som gjordes, inte ens den obligatoriska googlingen.

Så med bekräftelse endast av att det satt några av De Hängivna i publiken, vilket alltid är ett säkert tecken för bra musik så slog  vi oss ned på parkbänken...

Efteråt sa vi båda att det var en enormt annorlunda upplevelse ur alla möjliga positiva perspektiv och att hon var bland det mest begåvade vi har sett. 

Någon musikkunnig och påläst berättade för mig att hon sedan den senaste plattan ”Street Parade”, som släpptes i mars 2012, så har Theresa Andersson turnerat oavbrutet i både Sverige och USA. Hon skall även ha deltagit på Conan 
O´Brien. Och någon gång under våren så har hon tydligen tagit paus inför sommaren.

Vi gjorde rätt som följde Rockstärnans råd, gå du också om du får höra talas om att hon ska spela någonstans i närheten av dig.



1 kommentar:

Anonym sa...

:)
R.S