02 december 2009

Ännu en grym helg

I fredags kväll var det raskt hem på kvällen, för att svida om och träffa den nyss anlände LMS. LMS kom ned från Truck Drivers City för att vara med på Reuinion med andra före detta spelare i Mitt Lag.


Alltid lika skönt att ägna tid med LMS. Han har alltid tagit ett nytt steg i livet varenda eviga gång vi hinner med långsnack, och det hann vi med denna gången.




Efter Reunion i fredags gick vi en sväng med några av hans gamla lagkamrater på det förträffliga Caleo och sedan knallade vi iväg och satte oss och pratade in på småtimmarna hemma i soffan.


Efter uppstigning hann vi med Espresso House på Vasaplatsen, en lång sväng på W19 och ytterligare en långfika på Espresso House på NK. Vi måste ju faktiskt tänka på exponeringen mitt i våra allvarssamma och givande samtal. Stylisten och Fixaren gjorde ett försök att få med LMS på en visning på Världskulturmuséet på lördagskvällen. LMS behövde dock skynda vidare på uppdrag. Tror att LMS ibland ej förstår hur stor han är i Göteborg.


Resten av lördagen ägnades åt provvisning och visning och det blev sent. Vi träffades på sen eftermiddag för att sätta visningen. Stylisten drog i sina osynliga trådar hela dagen, kvällen och natten. Förresten startar hon under veckorna innan. Det som är riktigt kul med Stylistens koncept är att nästan alla som är med i Stylistens visningar är ”vanliga människor”. Nu senast var det ett helt fantastiskt gäng med personer som var och en är bland de snyggaste och coolaste som finns. Dessutom fick vi vara flera timmar på och bli fixade av ägarna av Quomodo och deras fantastiska kollegor. Quomodo vann dessutom en ny förespråkare och kund. Gillar lokalen och dem skarpt.


Jag har sett filmen från visningen två gånger och vill skrika ut att jag blev skitimponerad av allt och alla.


Resten av tiden under helgen har varit en mix mellan försök att bli av med den helt fantastiskt "klängiga" och efterhängsna influensa som jag bär på. En helt fantastisk helg som kanske hade behövt lite mer vila för att bli av med influensan.


Nästa helg blir det Paradiset och total vila.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Influenser är aldrig "klängiga", dom e kramiga och kelsjuka...men det är fan i mig lika jobbigt det;)
Krya!
R.S

Anonym sa...

Grymt snygga människor på bilden MrRaRe!

Unknown sa...

Då skulle du se de andra bilderna och filmen. Det är grejer det...