11 december 2009

Göteborgs bästa butik...bara dagar kvar

Nu är juryn klar med sitt arbete!

Ni har garanterat läst om det här och hört talas om tävlingen!

Som du garanterat läst om tidigare på MrRaRe så pågår "Göteborgs bästa butik"! Priset till Göteborgs bästa privataägda klädbutik som kommer delas ut för första gången och året. MrRaRe, den beslutade juryn och sponsorerna har nu under månader fått resultat av att det gjorts besök.

Vi har som tidigare sagts dessutom vandrat runt och provhandlat och scannat själva, samt kollat hur det svaras på mail, telefon samt hur nattskyltning ser ut. Detta har varit grunden för alla nomineringar, som nu är klara. Alla besök i butikerna har skett på samma sätt. Vi har skickat in en attraktiv tjej eller kvinna respektive kille eller man. Kriterierna på de som besökt butikerna är att de alla har ett extremt klädintresse, varit nedklädda i svart och blått, samt att de har handlat. Alla har följt samma mall och tagit upp dialogen med diktafon. Målet har varit att få hjälp att våga klä sig på ett nytt sätt.
För ett tag sedan konstaterade redogjorde jag för ovan kriterier. Vi har även haft med kriterier som inredning, hängning, kommunikation, ren magkänsla samt att vi frågat runt bland våra bekanta. Som vi tidigare förklarat så är det så att alla i juryn handlar mycket kläder i flera butiker i Göteborg. Därför har vi bestämt att de andra i juryn får behålla sin anonymitet.

I veckan som kommer så meddelas beslutet till den segrande butiken. Mer information kommer.

Inga kommentarer: