15 mars 2010

Izabella Scorupco

Bara att erkänna att detta är en av de få vackra kvinnorna som ej skulle få ja till att äta en middag. Izabella är en person som oftast har imponerat ur utseendeperspektiv, åtminstone när hon ler. Hon har även sett bra ut som blond. Jag har aldrig träffat henne och kan därmed omöjligt bedöma om hon är en bra eller intressant person. Det kan ju alltid vara så att vi genom media ges en nid- eller gullebild. Jag får allt annat än positiva intryck desto mer jag hör henne som senast i TV4.
Izabella är född 1970 i Polen. Hon är skådespelerska, före detta fotomodell och sångerska. Izabella flyttade till Sverige vid åtta års ålder med sin mamma till Bredäng där Izabella växte upp. Hon blev känd 1989 genom Staffan Hildebrands "Ingen kan älska som vi". Samma år uppträdde hon i en musikvideo med duon Kärlekens vampyrer. 1991 kom hennes platta Iza och 1992 så får man säga att hon hade en liten hit med den svartvita videon och låten Shame, Shame, Shame.

Internationellt berömd blev hon 1995, då hon spelade mot Pierce Brosnan i Goldeneye. Izabella var under några år gift med ishockeyspelaren Mariusz Czerkawski. Sedan gifte hon sig med den amerikanske filmpressagenten Jeffrey Raymond. Izabella arbetar sedan 1999 som företaget Oriflames ansikte utåt i deras reklamkampanjer. Hon bor sedan 2003 i en förort till Los Angeles.
Vem är hon då? Att hon är vacker när hon ler, funkar som rysk spiontjej eller rysk vad som helst är soklart. I alla fall så länge hon ler eller inte pratar för mycket. Men vacker? Absolut. Middag? Nej tack!

1 kommentar:

Anonym sa...

För en gångs skull håller jag ej med dig. Isabella är fantastiskt vacker. Skitdålig skådis men en vackrare version av Michel Pfeifer är hon, och yngre:)

Tack för bra blogg

Mia