16 september 2010

Riva by Marc Newson

En Riva är ingen italiensk båt, det är en Riva. Just denna modellen är designad av Marc Newson, som är specialist på aeronautisk- och personbilsdesign.
Denna Riva är en perfekt mix mellan innovation och funktionalitet och har hämtat inspiration från den italienska Dolce Vitan, som är från 50-talet. Den har lättviktsmaterial I form av aliminium, fiberglas och elektronik som är state-of-the-art.
Alla 22 modeller kommer säljas på The Gagosian art gallery och går på ungefär en och en halv miljon dollar stycket. Du kan addera mer och då blir det lite mer. Dollarn står lågt just nu.
För att glädja LMS så vet jag att jag borde ha skrivit om Lexus... Fast det är eller blir inte trovärdigt eftersom jag inte äger en Lexus.

3 kommentarer:

Anonym sa...

En sån tar vi! Vi kan ha den nere vid havet, med god utsikt från det översta tornet i byn!
R.S

Small Town Boy sa...

Fan, RaRe, nu är du på djupt vatten. Bloggen närmar sig allt mer Steffo Törnkvist-klass:-) Nu fattas bara tjocka cigarrer, rökig whiskey och ett tips om ett exklusivt country house i en dalgång i Yorkshire...

Anonym sa...

...och jag som började längta efter en lagom kyld Chianti i en njurformad pool i Villagio della S.F! Sen tänkte jag mig STB på vattenskidor bakom Rivan, men....tycker du inte om vattenskidor???
R.S
;)