24 november 2010

Håkan Hellström - River en vacker dröm


I videon till sin nya singel ”River en vacker dröm” gör Håkan Hellström en bugning för sitt kära GAIS. 
Håkan spelade pojklagsfotboll i GAIS och är nu ute på turné efter att ha släppt sin sin nya platta ”Två steg från paradise”. Plattan släpptes på dagen tio år efter Håkans debutplatta ”Känn ingen sorg för mig Göteborg” släpptes.

Videon till ”River en vacker dröm” utspelar sig på en vandring genom väl bekanta miljöer i Little Village. Cirka tre minuter in i den fem minuter långa sången sker bugningen.
Relationen mellan artisten och GAIS är stark och han syns ofta på GAIS hemmamatcher. Klubben och supportrarna har också valt att ha Håkans låt ”Gårdakvarnar och skit” som officiell hymn , och den spelas varke match strax innan lagen gör entré på Gamla Ullevi.
Håkan måste vara klubbens största ambassadör. Vid två hemmamatcher det senaste året har Håkan sjungit låten tillsammans med klacken. En gång arrangerat ute på plan och vid ett derby mot en lokal konkurrent ställda han sig upp oannonserat på hedersläktaren med mick och sjöng tillsammans med klacken.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håkan håller dock bra mycket högre klass än de som leder klybben. Det är en gubbig och gammal förening som behöver ny ledning. För passionen har minskat bland supportrarna och GAIS börjar mer och mer likna en platt och grå version av stadens hockeylag och det urblekta stora fotbollslaget som var bra för 25 år sedan. Problemet för oss supportrar är att vi är trötta på allt tugg som inte stämmer och på att det inte finns en riktig riktning på varumärket och vad klubben ska stå för.
Håkan däremot, han står som Blohm gjorde. Det är inte han som ska buga sig inför GAIS. Det är GAIS som ska buga sig inför Håkan!

Zege

Unknown sa...

Hej Zege! Håller med dig om att HH är värd massor av respekt för att han står för att han är GAIS:are.