30 januari 2011

Alexander Axén - Den enda svenska tränarprofilen

Så är det nu bekräftat från flera olika personer som jag litar på. Det finns bara en enda svensk fotbollstränare med lite profil och en massa karisma, Alexander Axén.
Han är den enda tränaren i en urtråkig tränarkader som sticker ut ur den grå mängden. För trots att det skett en förändring i form av förändring och färre overallsklädda GIH:are, så är det fortfarande mycket trött. 

Tack för ljuset Alexander! 

8 kommentarer:

Anonym sa...

Axen är KUNG!

R

Anonym sa...

Ingen aning! Men det du säger är LAG! Axén är coolast i världen! Kissa is back writing!!!

Kidda

Anonym sa...

Hej Rare! Och nu fick även jag dåligt samvete. Om Kidda har slappat för att han varit på skidsemester med familjen och låtsas jobba mycket så kan jag verkligen inte skylla på något. HAr läst bloggen varenda dag utan att det kommentera. Tro knappt jag kommenterat en enda grej sedan nyåret. Fy på mig. Hoppas att allt är fint och kärt!

Puss Annika!

E20 Norr sa...

Axén va grym på offsidefällor, så kallade push up, när han lirade själv en gång i tiden. Som mittback. Å detta har inget med BH att göra. Han va för slö och långsam för att orka springa helt enkelt...

Anonym sa...

Axén är mini Gud i GAIS. Han är hängiven, har rätt bakgrund och attityd! Samt är på ett bra sätt klokt galen! Killen är Gud när han sätter oss ett snäpp till på kartan!!!

Anonym sa...

Axén rules!

Anonym sa...

Haha. Fan, detta är sjukt. Din bloggf kommer högt vad jag än googlar på. Förra veckan var det Lustans Lakejer och nu Axén. Nice blogg, antar att du är GAIS:are, ser att det finns en del inlägg och länkar till den vackraste av världens föreningar.

COYG, R

Anonym sa...

Axén!!! Han e ju AIK:are!!!:):):)

Micke T