31 januari 2011

Göteborgs bästa modebutik 2010 - W19 & Guapa

Så var det då klart! 
Göteborgs bästa butik 2010 är utsedd. 
Juryn har som vanligt bestått av några av Little Village's absolut främsta mode-, retail- och trendpersoner. Dessutom har en rad kändisar från TV, nöje, sport, det lokala näringslivet samt musikens värld denna gång varit med och utsett vinnaren.

Vinnaren är... för andra året i rad... W19 och Guapa!

Motiveringen för 2010 lyder som följer, men vi känner att vi egentligen lika väl kunde ha gjort en copy på förra årets motivering och skrivit den upphöjd i kvadrat:

Förra året stod de i särklass och under detta året har de flyttat verksamheten en lokal bort och skaffat sig tre gånger så stort och coolt. Och samtidigt som det blivit stort som ett mindre varuhus så har de kvar sin känsla pch passion, även kunskapen känns större och visionerna är fortsatt starka. W19 & Guapa är utan konkurrens Göteborgs mest unika och bästa butik.

De tar emot kunder, kända som okända, med sin numera berömda öppenhet och alla erbjuds alltid en en espresso och varm vänlighet. De driver ett alltför ovanligt koncept som bygger på god smak, äkthet, bra touch, intresse för människor och har en varm önskan att hjälpa människor att skaffa mod att bryta mönster och vilja synas. Individ likväl som familjer utvecklas om de bara tar sig tid att stanna en stund och låter sig prova och kläs.

W19 & Guapa är med största sannolikhet Sveriges bästa modebutik för junior och vuxen, utan konkurrens. Har du fått hjälp med stilen en gång av dem så är du fast...

Butiken finns fortfarande eller än så länge bara i Göteborg och du hittar den på Karl Gustavsgatan 15.



GRATTIS MALIN, PERRA & Company, 
fortsätt Tänka Vardag!


Join the best fashion shop in Goteborg! Enjoy!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Helt rätt Rare! Göteborgs svar på klädvarianten av Studio 54!!!

Anonym sa...

Surprise???

Anonym sa...

Surprised?

Anna sa...

Jättefin och trevlig butik med helt fantastiska kläder!