21 april 2011

GLAD PÅSK!

Bilden är från http://blomsterpassion.se
Jag är så enormt lyckligt lottad och bortskämd. Jag har så enormt många bra och riktiga personer och grupper runt mig. Om jag skulle välja ett uttryck för att beskriva hur jag känner så blir det: Jag är priviligierad. Tack för att Du och andra gör att jag känner så! 


Och det enda jag vill med detta är att önska dig en riktigt Glad, vilsam, nyfiken och ärlig Påsk. Koppla av och njut på riktigt!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Du kan så många svåra ord....vi andra fattare som att du är nöjd, men är du det?....har du gjort allt du kan, verkligen allt....jag frågar ju inte en "klenis" jag frågar dig, är allt du kan göra avklarat....inför helgen!
Jag har en bild, av var du borde vara nu, du har en bild av var jag borde vara....du är närmast och jag är här, och backar...dig!
yours R.S

Unknown sa...

:)
Glader Påsk! Krama Thurman!


MrRaRe

KH sa...

Detsamma till dig vår vänlige, osvenska, frikostige vän och beskyddare:) Är du nere nu?

Kidda

Unknown sa...

Kidda! Det var snällt skrivet och svårt att ta för en enkel, timid och modest pojke:) Jag är på väg! För du menar till Barca ?

Glad Eastern
MrRare

Kidda Rocks sa...

Är du i Barcelona? Kidda

Blomsterpassion sa...

Glad påsk!

Unknown sa...

Blomsterpassion, tack detsamma. Eller i förskott:)

MrRaRe

Unknown sa...

Aha, kanske var er jag lånade bilden av. Om det var så säger jag tack och heja Blomsterpsdsion! Säg till om ni skulle vilja att jag tar bort den.

MrRaRe