31 augusti 2011

Patti Smith - Just Kids

Köp den. Kan vara mitt personliga rekord i att läsa en bok koncentrerat, fokuserat, intresserat och snabbast. Såg Patti Smith i Nyhetsmorgon i helgen och boken hade legat på vänt i vardagsrummet ett tag. Jag bara brände av sidorna i ett svep och konstaterade att jag är kär i Patti Smiths hjärna. 

Bara läs den och njut, enkelt va?


Recension från DN hittar du här.

4 kommentarer:

Anonym sa...

okej, okej...tjatade på frugan att lämna ifrån sig den hela sommaren, när hon tillslut överlämnade den sa hon, pallar inte läsa ut den, för mycket misääär....Börjar läsa den ikväll, trots att den mest känns som Da Vincikoden, dessa dagar!
Nu måste jag bli knockad av allt denna "heliga Graal" innehåller;P
R.S

Unknown sa...

Status? Rond? På fötterna eller nere för räkning? Jag har har inte DVC och ogillat Änglagård samt Snabba Cash. Detta är bra och har inget mef missär att göra! Basta! Hoppas att även Mikke förstår dessa rader, du verkar känna dig utanför annars? Förstår du?

MrRaRe

LMS sa...

Jaha, men hur blev det med dokumentären då? Den är minst lika bra. Underbart poetisk och som hennes hjärna, intressant!! Måste ses!

Unknown sa...

Bot oxh bättring utlovas och kommer ske genom dokumentation på vår kära blogg http://misterrare.blogspot.com. Extra glad att ha besök av och kommentar från den legendariske LMS! Tack!

MrRaRe