16 februari 2012

En vårhatt

Detta är en fantastisk årstid. Fortfarande går jag med lager på lager och kan få det att se ut som jag byter kläder flera gånger om dagen, och många vårprylar har kommit in till W19+Guapa. T.o.m. vårhatten år på.

5 kommentarer:

HUG sa...

Hej Gringo! Kan detta månde vara en återupppstonden MJ eller dog han aldrig den gamle pedofilen:) Skitsnygg hatt Mr.

Hörs på Twitter/Din vän HUG

Anonym sa...

Charter till Mallis nästa!? Såna där hattar säljs i parti och minut längs de depraverade Medelhavsländernas kuster/ca 70 spänn....med eller utan snöre!
Svart eller brun Texasdammig lädercowboysarhatt, det är klass och god smak och jag har hört att du skaffade en försvarlig samling sist du var "over there"...eller var dom till mig?
;)
R.S

Unknown sa...

Tack HUG, och kul att du börjat kommentera.

R.S! Det var en oförsvarlig samling, och det är klart att du ska få ett par!

Båda, ledsen för det sena svaret. Hade helt enkelt missat ert engagemang:)

MR

Anonym sa...

Nu vet jag inte riktigt om ett par syftar på dom gamla härliga LesPaulerna från tidernas begynnelse eller på vårat skoj om fula hattar, och nu när jag är så nära det där halvåret så måste jag säga att jag hellre tar en Les Paul ( tror kärleken har serienumret på det exet)
Tack...
R.S

Unknown sa...

I detta fallet var det Clintansyftningen jag tänkte på men det är klart att jag slänger på ett par dom gamla härliga LesPaulerna. Kanske kan slänga med en del kärlek också, bara skicka serienumret!

MR