26 januari 2013

Allt kommer...

Har haft ett dygn med LMS i Den Stora Staden, denna gången helt utan Rockstjärnan. Rockstjärnan var helt enkelt upptagen, han hade andra åtaganden.

Ett dygn som bestod av lite promenad, lite mat, java i massor och en del mer promenerande och så blev det för ståss en del handlat... Böcker, tangentbordet till iPaden som invigs med denna texten, en tavla, fotoböcker och en ny Geneva-högtalare. Geneva-högtalaren handlades in på Pause, som var en ny upplevelse för mig. Grymt trevliga ägare och personal, de var både lättsamma och kunniga. En av dem såg ut som killen som var med i filmen och spelade Bröllopsfotografen, snabbt konstaterat av LMS. Och dessutom sprang vi iväg och lyssnade på J, som alltid berättar allt på en gång samtidigt som hon har järnkoll på detaljer. Jag skulle inte vilja vara J, inte orka med henne i längden, men hon är fantastisk. LMS och jag hade samma uppfattning om J.

Det är precis sådana här dygn då kanske LMS, eller i andra fall andra, kanske inte förstår hur viktiga denna typ av dygn är för mig. Jag är helt beroende av dessa tanke- och umgängesdygn och lever länge på dem. De gör att jag utvecklas. Jag hör allt i form av personlig feedback och annat och efter ett sådant här dygn så blir allt fullständigt torrtumlat. Både det som har med min egen person, omvärlden och den andra personen att göra. Och när jag skriver denna texten så sitter jag och vränger in och ut på allt som har sagt, och det gör jag alltid oavsett vad det är som sagts. Det är såväl en medveten vana som ett behov drivet av lusten till utveckling baserad på ifrågasättande.

Detta dygn gav precis den typ av rakhet och tankar från LMS som var det jag hade behov av och behövde höra. Kan ibland tänka att LMS tror att jag inte hör eller noterar, men speciellt några tankar tas med från denna gången. Tankar som han uttalade den första kvällen efter att vi lämnat de andra då han och jag fick sitta själva och småsnacka.

Tack LMS, du är mycket viktigare än du förstår och tror, jag lyssnar inte på så många, du är en av de jag tar till mig av. Och jag hade meddelat dig i förväg att jag behövde prata av mig. Tack!

Nu återgår jag till torrtumlandet. Det kommer komma ut bättre och torrare tankar efteråt.

2 kommentarer:

LMS sa...

Love Brother!

Unknown sa...

And love it is!

MR