22 augusti 2010

Oj då!

Läste under Sport & Spel i GP fredagen den 6 augusti:


"Om Göteborgs elitklubbar inte snarast prioriterar ungdomsrekryteringen i de invandrartäta förorterna riskerar lagen garanterat att halka efter i svensk forbolls framtida utveckling."


Oj då, äntligen någon som reagerar. Åtminstone på pappret. Och personligen tycker jag att denna diskussion är så intressant att den borde vara på första sidan, på nyheter och i debatter. Vad tycker klubbarnas ledare? Kallar de alla människor vid samma namn? Vad tycker förbundet? Vad tycker polisen? Hur känner spelare? Riv i det och upp med det. Vågar ni kliva fram?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du skulle kunna vara ännu tydligare och säga Sveriges populäraste lag inte ens vill ha med annat än islänningar och så kallade svenskar! Och det är samma förening som får massor av beröm av massor av tränare, förbundet och tidningarna. Helt otroligt. Det är mycket kvar till att bli ett modernt land, tror att det är så du brukar kalla det.

Galten

Anonym sa...

Fast jag har hört att de har det bättre i de yngre åldrarna. Fast det har de haft tidigare också, tror att de brukar rensas ut.

Mango

Anonym sa...

Svaret på alla dina frågor är att d e rädda... De vet inte hur de ska dominera moderna svenskar och få dem att gå på led. Att de inte vill gå på led är egentligen lösningen fast det är för svårt för de gammaldags svenskarna. Lösningen heter att ta in nyfikna och av människor intresserade ledare. That's it!

Kidda