08 april 2011

Mauros Scoccos nya singel och fina klipp...

Det sitter kvar sedan gammalt. Jag vet inte om det är "tillåtet" att digga Mauro nu för tiden. Fast det skiter jag i. Jag saknar inget av det gamla eller de vi var då, och tycker ändå att detta värmer genom öga och öra. Snyggt och varmt!
Kolla in Mauro här och här

6 kommentarer:

Annika sa...

Hej Uncle Nice, när kommer du till lilla Paradiset? Har du blivit för stor för oss? Vi saknar dig/Saknar du oss/Tänker du på "Jag saknar oss":)Puss Annika

Anonym sa...

Hej Rare! Jag har svårt att förstå varför MS sjunger att det var bättre förr!!! Kan han inte vara lika bra och leva i nuet??? Pet Sounds stängde för länge sedan i Göteborg och Halmstad... P

Anonym sa...

Cool demo, när kommer plattan med "fullsound versionen" Stick, brygga= Mauro....intro vers= Eldkvarn...."visst var det ku-uul, när jag böjde mig framåt och brallan sprack, visst var det ku-uul när jag åt en paj ur frysen....lite mer spännande grejer har väl hänt att berätta om?
Det finns inget som är så kul för musiker som att skvallra om vad som händer på vägarna, gärna när det är "privat" med en kamera i fejan.....men när det är skivutgivningstajm....ja, då kommer "det förskönade kvasipoetiska"...." jag minns jag var fjorton vårar, min ängel hade stora bröst, jag vände mig till guitar magazine för att finna tröst"...Åh-hå, jag saknar det så....("nu när jag är en stooor påjke")
Jag vet vad M.S kan rent musikaliskt, men att sjunga innantill i en oredigerad dagbok är bara, innerligt bjäfs! Skärp dig!!!
R.S

Unknown sa...

Annika!
Denna helgen faktiskt! The Dedicated on Tour!

P! Jag tror att du finner svaret nedan till punkt och pricka. R.S. har i princip alltid nyllet på spiken, så även nedan.

R.S. Damn you are good!


MrRaRe

U.B sa...

Hej rareste tillfället gav mig möjlighet att skriva en kommentar,om att du inte bara refererade till låten, utan även till det vi va när vi var tre. Jag ser tillbaka med en glädje för vårt 80 tal. Vi lever i nuet genom vår historia och det verkar speglas mycket i den du är nu./Nils

Unknown sa...

P! Givetvis menade jag ovan.

UB! Kan det vara så att du är NB??? I så fall, fantastiskt kul att höra av dig och att du skriver här. Är det Författaren som berättat? Hoppas att allt är bra. Ja, det var kul och jag har agit med de saker jag gillade och har lagt till saker jag gillar än mer:) Mauro verkar dock ha fastnat textmässigt eller så vet han att det appelerar till alla de som fastnat och tror att de skulle ha lika kul om de hoppade tillbaka till de stilla nätterna och blev män av skugga med redheads, blonds och brunettes trouble!

MrRaRe