15 juli 2011

Djävla fegisar!!!

Vad fegt! Ni bara stack och lämnade alla de ni kallat era egna och det ni kallat ert fadersland. Ampuller, snaror, skott och annat fegt var er flykt från all ondska och skit ni spridit. Vissa av er stack med svansen mellan benen med hjälp av Röda Kors och Katolska kyrkor. 
Ingen kan anklaga er för att ni antas ha varit smarta, sansade eller kloka. Och att ni var galna bluffmakare, det tror jag ni hade haft svårt att säga emot! Däremot har jag svårt att se vad drivkraften var förutom härskar- och maktkänslan. Försökte ni sko er förutom att sno konst? Att ni var kriminella utöver de flestas tankebanor finns det bevis för. Att ni var säkra på att vinna skiten ni höll på med eller inbillade er vara osårbara kan ha varit ett faktum. Varför dokumenterade ni allt annars? Så förfärligt många människors liv hade sett annorlunda ut om ni gett fanken i all dårskap eller hade det bara blivit någon annan dåre som gjort det istället? Ni var en bluff och skitstövlar allihopa, tyvärr fick ni eller tvingade massorna med er. Det trampar forfarande dårar på vårt klot som tror ni var coola, de flesta av er var korkade och komplexfyllda nollor. Det är ju fan alltså!!! Och inbilla mig inte att ingen av er som var soldater eller vanliga medborgare bara gjorde er plikt, lydde order eller inget visste, det är skitsnack. Det finns bevis för att snart nog varenda en av er faktiskt var väl medvetna om vad som försigick. 
Dessa tankar dök upp när jag promenerat förbi Checkpoint Charlie och satte mig och tog en dubbel espresso, en croissant samt en apelsinjuice i Berlin för några dagar sedan. Tre länders ursprung på dricka och tilltugg. Hade ni fått som ni ville så hade alla käkat sauerkraut över hela klotet! Fy fan för er, och till oss andra - Låt nu världen för fasen bli human och modern! 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Underbart upprört skrivet!!! Love it!!
R.S

Unknown sa...

Tack för det Broder!