03 november 2011

Tin Machine Live - Under the God (Paradiso 1989)

Jag vet att kvaliteten är sådär på detta klippet... Men låten, mannen, texten...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Såg detta live, chockerande bra och fullt med avslappnade klurigheter!!! Tack!!!
R.S

Anonym sa...

Huua! Har du sett King Bowie och det legendariska Tin Machine live Mister RS!!!??? Tell us more, tell us more!!! Kidda

Anonym sa...

Yepp Kidda! Jag lyckade otroligt nog tajma in det OCH komma iväg, 1990 tror jag det var, jag fortfarande kvar den superschyssta "statymotiv" Tshirten!
När dom nu erkände rötter som Gene Krupa, Charlie Mingus, Jimi Hendrix, Glenn Branca and Mountain så blev det såklart ett suveränt gig!
Circus på Djurgården fylldes med allt från blixtrande gitarrtricks (se Reeves Gabrels) som bla spelade med en vibrator(!:), naturligtvis grymt schyssta poplåtar med nån slags futuristiskt bluesvibb....och så den där jäkla karln med rösten och en stort flin....så glad att han plockade fram den ökända porrkroken (saxofon) och åstakom något slags "honk"! Det var en mycket avslappnad och lycklig man som jag hade äran att se!
R.S
ps. Kolla in plattan Tin Machine på Spotify och lyssna på Run (en bonus låt som inte fanns på första vinylplattan) den sammanfattar både tyngden, eftertänksamheten, den skeva skönheten och aggressiviten i det Tin Machine som jag såg! ds

Unknown sa...

Kidda! Jag bugar mig, du har lyckats få R.S intresserad, cheockerat ödmjuk men absolut inte timid. Jag bugar mig. Se nu för fasen till att svara, jag är helt övertygad om att din överraskande status kommer skjutas i sank inom en dag eller två... R.S är denna bloggens mest frekventa deltagare och så mycket mer känd än de flesta kan drömma om...

MR