08 oktober 2010

Vem har tid när det är panik?

Vem eller vilka är det egentligen som har tid när det brinner till? Tid att hjälpa till att fixa eller lösa något som är panik och bråttom...? Vem ska du fråga när det är viktigt, tidspressat och prioriterat? Vem eller vilka ska du fråga?


Familjen Fabulous morfar säger "Du ska alltid fråga de som har mycket att göra, de andra har inte tid..."


Kanske är det så?

4 kommentarer:

Jolin sa...

Så är det - de som har mycket att göra vet hur det är att ha mycket att göra, vilket också ger en förståelse. De som har mycket att göra tar sig alltså tid att hjälpa de andra som har mycket att göra.

ps. zooma är med på min blogg nu. Ds.

Anonym sa...

Morfädrar knows!

Anonym sa...

Hej Mannen!

Suveränt uttryck, det tar jag rakt av och kommer hävda att jag citerar min egen morfar.

Tycker att det är för lite Zlatan, Olle och Bowie nu.......

JP

Anonym sa...

Dom som har mycket att göra brukar säga att dom inte hinner och det går utmärkt bra för slackersgänget med..att säga! Men skam att säga, så vill man få något gjort så får man göra det......osv! Löjligt enkelt! Vill du få något gjort, fråga en god vän eller nån som bryr sig sig....annars flyttfirma....jag ser parallellen...glöm det Mr.Rare...du får själv införskaffa banankartongerna;) Kul att se nya barren!!!
Det var på tiden!!! Äntligen en U-formad våning! Mycket mer praktiskt, än L-formad, muahahaha!
Kanske kan du skaffa ett husdjur med? En iller, billiga som fan är dom åxo, det är bara att fiska in en från flygplatstaxin med en simpel kabinväska! Se upp så du inte håller den för lågt, för då blir det RoadKillGalore...tro mig!!
God helg readers n´ writers! Hugs n love, för nu var det ett tag sen sen torsdag!
R.S