17 december 2010

Ljungberg lite närmare?

Det vore skönt att få Ljungberg lite närmare från januari. Enligt lite skriverier och rykten kan han vara på väg till Europa och England. Vore skönt att kunna följa såväl personen som att se lite Ljungbergryck i TV under våren. Leeds kanske? Vet att minst två personer i Avlånga Landet gärna ser att du väljer vårt Leeds.  


Hade varit en bra upprättelse för Avlånga Landet och vår fotboll att Leeds hade haft en svensk spelare som "performa". Fins oerhört många i Avlånga Landet som hade Leeds som favoritlag under trettio år. Jag tror vi bestämmer att det blir Leeds. Bara formaliteter kvar.


Dessutom kommer en flytt utanför US, förutsatt att han inte väljer NY, att göra att han får tillbaka sin yppersta smak för mode och känsla för vad som går hem genom att sticka ut. Man kan fråga sig om han verkligen har kommit vidare i känslan för mode med tanke på var han bott det senaste? Ditt enda alternativ om du vill vara kvar i US är helt enkelt NY. Om du tycker att Leeds som stad och lag inte är tillräckligt glamoröst så kan vi pratas vid. Annars kan du välja fritt mellan Roma och Arsenal. Skulle du få för dig att vara så dum att du ska till Avlånga Landet och springa runt på plastgräs och bulliga blaffor så finns det bara ett val, De Hängivna.

1 kommentar:

Anonym sa...

Visst är det fotboll ni snackar om...vill få det bekräftat!? Insnärjd i parfymångor och terylenslipscharmörer blir jag osäker...har man frontrow bredvid mrs Beckham så kan man få för sig att det inte är själva intresset för hobbyn som styr, utan stjärnglansen! Jättekul att det går så bra för han och den andra och att dom får skälig lön för mödan!
personligen tycker jag själva sporten är långtråkig och skulle vinna på ett antal korsbefruktningar med sk "fjärran idrotter" som, tex segling, skidskytte och curling...av barn!
R.S