07 december 2010

Var Hitler pedofil och mer?

Jag såg en dokumentär i somras som handlade om Adolf Hitler och Eva Braun och deras förhållande. Dokumentären visade en massa mer "privata" filmsekvenser på Hitler. När en del av filmerna visades berättade berättarrösten att det var något mystiskt med Hitlers relation med sin brorsdotter, eller vem det nu var. Att de kanske hade en relation och att hon senare tog självmord. Hitler hade alibi från en trafikkontroll eller liknande. Senare i programmet så berättade berättarrösten hur tydligt Adolf Hitler smekte och kände på barn, alldeles kanske alldeles för länge för att det skulle se ut som bara en landsfader. 
Dessutom berättades det att han förmodligen hade relationer med flera av sina närmaste genom åren, du kan läsa en del här.


Kan det ha varit så att han inte endast var galen, kan han ha varit pedofil och sexuellt avvikande också? När man ser tillbaka så är det synd om världen och än mer synd att han tog den plats han gjorde så länge som han gjorde det. Man önskar att han hade fått ett straff i linje med hans brott när han satt inne.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Most likely!!!

Anonym sa...

Det var nog inte några rätt alls där eller i omgivningen och det kanske är lika bra att inte veta. enda anledningen att gräva mer i det skulle kunna vara att få honom i så rätt dager att det t.o.m. gick att få alla dessa öppet eller dolda beundrare att fatta. Fast det känns som en oöverstiglig uppgift. Ha hade säkert precis som de behövt mycket god vård och massor av hjälp bakom lås och bom.

Nitorglycerin