19 februari 2011

Carla Bruni

Franrikes första dam heter Carla Bruni och är före detta sångerska och fotomodell. Att jag började kolla upp henne berodde på hennes fantastiska version av Absolute Beginners på plattan för War Child som jag skrev om här. Jag såg ett program om henne på någon kanal för ett tag sedan och erkänner villigt att hon gav ett schysst intryck. Hon ser ut som att hon kan gamet. Jag valde att inte lägga upp klippet från TV4 Play efter som det stängdes i början av januari då detta skrevs. 
Läste på Wikipedia att hennes föräldrar var konsertpianist respektive kompositör. Åtminstone så trodde hon att det var pappan fram till att det 2007 visade sig att hennes bilologiske pappa var en affärsman.  Familjen flyttade från Italien till Frankrike när Carla var 6 år för att slippa bli kidnappade av Röda Brigaderna.

I början av 2008 gifte hon sig med Frankrikes president Nicolas Sarkozy. Detta efter att ha enligt ryktena ha plöjt igenom bland andra Eric Clapton och Mick Jagger.

Här hittar du en kul artikel i Expressen om presidentfrun som skapar rubriker och framkallar känslor.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Kingen! Hörde att du är sjuk, se till att krya å dig. Var ju en del resor på gång. Jag såg också programmet om henne och blev först imponerad men sen kollade jag på Play och fick en känsla av att hon är lite väl medvetet cool. Känns t.o.m. lite oäkta och själlös... Får kanske titta på klippet igen om det finns kvar.

JF

Unknown sa...

Hej JF! Har sett att du börjat smygkommentera en del. Modigt med tanke på ditt yrke. Heder till det.

Håller med dig, var bättre för hennes del att bara kolla en gång:) Så är det ibland... Det vet vi båda:)

Jag håller på med recovery, det är bara att stålsätta sig!

Anonym sa...

Pam de Barres, är ett lästips för att förstå C.B....undrar vem av oss hon kommer sätta efter när N.S är lika förvisad som Romerna! Tror MR.Rare ska undvika Paris den närmaste tiden;)
Men, angående Romer, så hade hon säkert inte kunnat gjort något åt det när hennes "stränge &principfaste" (och äktenskapsbrytande, om det finns någon sån värdering) make sa att hon inte fick säga imot honom;) Non, Cheri, c'est vrai, ti-hi!

Totala toppsnäckan liksom, INTE!!! Men, hon gör jättebra och orginell musik, varför inte Frankrike kör samma princip som Tyskland inför eurovision song-bla-ha med bara en artist som sjunger alla bidrag är för mig obegripligt!!!! Frankrike som är vaggan för all kultur och finess....javisstja, efter vaggan gör barnen allt för att lämna den...men ändå, hon har ju ett så livfullt och underbart kall till allt som är gott och till musiken....låt henne sjunga "la vie n rose" 12 ggr och låt fransmännen välja vilken låt som var bäst VETJA!
R.S

Unknown sa...

R.S.! Håller som vanligt med! Fast hon har min respekt för sin version av Absolute Beginners på We were so turned on, har du lyssnat? Kanske dum fråga till Mr music?

MrRaRe

Anonym sa...

Absolut inte en dum fråga!
R.S

Unknown sa...

Haha! Då har vi rett ut det!!!