25 september 2011

Kollade Bladerunner för några dagar sedan

Filmen Bladerunner måste vara väldigt påhittad. Jag kollade på den för några dagar sedan för att det nu var många år sedan jag kollade på den. Den handlarom 2019, nu kan jag meddela att den är fejk. När Harrison Ford syns på skärmenförsta gången läser han en papperstidning... Och det var ju flera år sedan somnågon läste sådana redan nu, och nu är det ju bara 2011.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Monsieur Rare! Att du orkar mata på med alla dessa tankar och ämnen!!! Jag har alltid vetat att din hjärna gå på högvarv och sedan bliggen startade så är jag säker på att du alltid är igång i någon form med något!!! Keep it up & Take care! JK

Anonym sa...

:):) Lite knäpp är herrn:):)

Kram Annika

Anonym sa...

Det blir helt overkligt när sjöjungfrun låtsas vara en robot....å andra sidan är det " total typcasting" på Rutger, han spelar sig själv:)
R.S

Truckdriver sa...

Folk lyssnar fortfarande på vinyl, ja det är ju mer poppis än CD numer. Så varför skulle man inte kunna å retroläsa en blaska typ 2019? Eller har man blaskan inne i skallen då? Å den största frågan. Behöver man gå på muggen då? Silvia gör ju inte det. Å finns han Kronér på riktigt överhuvudtaget? Jag bara undrar. Liksom.
Kan du svara mighty orakel?

Unknown sa...

JK! Sån är jag
Annika, tack!
R.S! Rutger är sig själv och sjöjungfrun är en robot:)
Truckdriver! Jag vet att det blir mycket på en gång... Här kommer svaren:
Du har rätt med blaskan, de hade tänkt ett snäpp till
Ingen behöver gå på muggen, Silvia visade sig vara en föregångsperson. Bara Mel Gibson pissar vanligt fortfarande
Kronér visade sig vara tagen ur Men in Black 1 och hade kommit på villovägar. Så han finns och ändå inte.

Ödmjukt, The Mighty orakel!