01 december 2011

David Bowie & Ricky Gervais


8 kommentarer:

Anonym sa...

Bowie alltså!!!!!!!!!!! Love Kidda

Anonym sa...

Annan sak, såg att Lenny Kravitz kommer till er Kaninpark i Little Village. Får vi låna gästrummet i garderoben då? Mera Love Kidda

Unknown sa...

Kidda! Så trevligt att ni har koll på Uncle LK. Då ser vi till att ses. Stylisten och jag pratade om att boka Kaninparken och bara ge biljetter till vänner, men vi har inget bestämt än. Gästrummet kommer inte gå att bo i, då pågår ett stort renoveringsjobb... Det får bli hotell för dig, men Lena kan få bo hos mig.

MR

Mannen med hatten sa...

Läste en bra text av Jan Gradvall i Icon angående Bowie. Han var orolig för honom. Inget album eller annat projekt på en handfull år. Hjärtinfarkt 2004 vilket jag hade noll koll på. Och flera tecken på att han inte mår bra. Vad säger vår expert i ämnet. Vet du nått mer? Vad gör han? Mr Bowie. Live and kicking?

Anonym sa...

Fantastisk brittiskt distanserat och presenterar dessutom elegant hela deras elitistiska stiff upperlip/ workingclass hirarki!
Den här sekvensen är ju inte ny, men fortfarande sjuk rolig!!!
Jag har grunnat på exakt VAD som gör den SÅ roligt....är det möjligen att DB säljer umgängesrätten i loungen för 60 pund, eller det faktum att han själv inte ser så superpigg ut....eller att han oemotsagd får håna RG rollfigur inför den bedårade massan...pga av den enorma stjärnstatus hans blotta närvaro skänker eller är det bara hans totalt magiska röst som gör att vi tycker det är kul att han "spelar" ett totalt asshole?....tänk om han inte spelar, tänk om det är method acting i sitt derivat...nä, det vill jag inte tro, det är FÖR bra!?!
Hälsocheck= han överlever både oss och kackerlackorna!
R.S

Unknown sa...

Mannen med Hatten! Det är en så enorm ära att du tar dig tid att skriva på denna simpla blogg. Jag ska försöka besvara dina funderingar så korrekt som möjligt.
Texten av Gradvall skummade även jag igenom, han är en av de få papperskillarna som har min attention. Har han haft länge. Man ska säkerrt vara lite orolig för vår anfader Bowie. Finns flera tecken på det, och i år händer det garanterat inget publikt, åtminstone inte enligt min källa. Jag är imgen expert, men vet att han chillar och vilar.

Love MR

Unknown sa...

Faithful R.S!

"Fantastisk brittiskt distanserat och presenterar dessutom elegant hela deras elitistiska stiff upperlip/ workingclass hirarki!" är en fantastiskt vacker beskrivning av detta lilla videoklipp. Jag har en före detta vän som var en vän fram till att den hävdade att urfadern var lyft, vi är nu före detta vänner. Jag har förklaringen till varför det är så kul och bra...

....att han oemotsagd får håna RG rollfigur inför den bedårade massan...pga av den enorma stjärnstatus hans blotta närvaro skänker och hans totalt magiska röst som gör att vi tycker det är kul att han "spelar" utan alltid är äkta... DB är ALLTID FÖR bra!!!

Gällande din analys och hälsocheck, han kommer överleva oss och kallt annat! Och han måste bli mirakulöst STOR över tid, större än universum, om de tända de blåa lamporna för andra gången när F dog och när Pedofilen hyllas efter sin död...

Anonym sa...

Jag sa faktiskt hirarki, inte harakiri....för om DB är lyft så är väl jag det åxo.....fast jag tänker mer i termer kring att bygga en brygga....;)

DB status; han har nu fått hostmedicin och ämnar spela in en ny Tin Machineplatta med covers varav en av Robyn, men arbetsnamnet har jag faktiskt glömt, för det var något om latituder...och det är jag skitdålig på! Vänta och se, ryktet säger att det är cirka hälften modern "house" och resten ligger i den mer non-melodiösa skolan a la Cream/Sabbath!
Förhandsbokad, jajamensan!
R.S