01 juli 2010

LOK mötte Blohm

Igår var en historisk händelse. Daniel från LOK sprang på Pelle Blohm inne på butiken W19 i Göteborg. Han utbrast: "Det är ju du som har snott vår låt...". Ögonblicket dokumenterades och får anses som historiskt. Daniel sade att han och LOK tyckte att det var skit i början när Gårdakvarnen skanderade den vackra hyllningsversionen men att han och LOK över tid blivit stolta över att det var ett faktum att den levde kvar för evigt i den nya versionen. För er som ej vet vad som menas så hade LOK en hit som hette "LOK står när dom andra faller", den sagolika GAIS-klackens version blev givetvis "Blohm står när dom andra faller".


7 kommentarer:

Anonym sa...

Han tycker säkert att det är skit att White Stripes slagdänga åxo blivit annekterad av genommusikaliska fussballfans, eller?!?! (se. Venezulalala, eller vad den där kazoon med elefantiasis heter?)
Pelle Blohm bör hädanefter kommentera samtliga VM med bakgrundsljudsdämpande militär strupmikrofon, samt upphöjas till överdomare med tillåtelse att se på mål/offsidefilmer innan domslut avges, basta!
R.S

Anonym sa...

Blohm står när de andra faller är orginalet!!! Glöm allt annat!!!

Anonym sa...

När får vi en damfotbollsdänga baserad på denna....ok, det kanske blir för American fussball....men jag väntar med spänning!
R.S
http://www.youtube.com/watch?v=7rotdTOfNsU

Anonym sa...

Blohm står när de andra faller!!!

Anonym sa...

När skall jag få träffa denna Pelle Blom. Verkar som jag aldrig får vara med på något..:(

Fresterskan

Anonym sa...

Pelle är kung!!!

Anonym sa...

Blohm står när alla andra faller...!!!

Zege