19 augusti 2010

Oh yeah! Department Five

Kom in en sen kväll på W19 och de hade ett nytt varumärke från Italien, Department Five. Nice! Först ett klipp med den senaste kollektionen och det kommer komma mer. Länk till siten hotar du under klippet.

Kolla in deras sida här
Och länk med adress och telefon till W19 här

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej vår fina Mr Rare! Fick order av honom att skriva ett inlägg. Kollade detta spännande men tycker att vissa av plaggen ser lite mesiga ut när vi kollar på siten. Fast vet att du bara rekommenderar det bästa och mest annorlunda. Vad är det du fastnat för? Schysst site oc jag gillade klippet. Beskriv gärna kläderna, kvaliteten och känslan.

Kramar från IN och FN

Anonym sa...

Skönt svennigt stuk, mina favvos är de rutiga skjortorna (är det månne flannel?) åsso fina tshirten med det topografiska mönstret som deklamerar IAN Curtis fast stavat med det svenska JAN Curtis 15/07 1956-18/05 1980...coolt! Ett fynd som föranleder ett av många besök till Gbg...eller kanske direkt till Marotta!
Gillar åxo att dom riggar Sid Vicious, den engelska ärkepunkfånen tillsammans med den NewYorkbaserade Richard Hells gamla toplåtstitel "the blank generation"...funkar klockrent för mig;)
R.S