05 september 2010

Guns n' Roses November Rain

De var något nytt när de kom. Hur bra var det egentligen?

3 kommentarer:

Anonym sa...

De var fantastiskt bra. Tnk på att alla band som släppt plattor under CD-tiden gjort dubbelt så mycket låtar till varje platta. Fast nu blev jag osäker. Jag har nog alla Guns första plattor som LP. Jag får återkomma, orkar inte skriva om denna kommentaren.

De var i alla fall bra. De hade trycket, enormt bra musiker och det fanns mycket mer förutom musiken att prata om.

HH

Anonym sa...

Du ska vara osäker. Alla plattorna finns som LP. Det var precis i formatskiftet.

Kidda

Anonym sa...

Enorm bra gjort av ett gäng luffare från LAarean att ta hela världen med storm, obegripligt stort faktiskt!!!! Där är jag totalt knockad av den enorma imponatorfaktorn! Men där tar åxo mina hyllningarna slut....om jag måste höra en låt till (med valfri artist) så måste den tillföra något till det jag redan hört! För mig funkade inte GnR så, det enda jag inte hade hört förr var en så inihelvete enerverande sångröst....han toppar lätt M.A. Numminen, Michael Jackson, Cindy Lauper och IdolRabih med bäbirösten (fyller frun in;) och med hjälp av denna hyperirriterande stämma låg någon slags falsk förvissning i att om man låg nära bristningsgränsen för vad ens stämband klarade så låter det håååhrt...påminner om förväntningarna varje tjej i skolkören kände..."jag är ingen kvinna om jag inte kan åtminstone få kristallglas i vibration"!
Och hela världen köpte det, när dom inte skulle ha överlevt en halvmeter i baren på en Vikingkryssning om dom beställt en Stöl med samma röst!
Nytt för dessa stjärnor är att det finns något som kallas "naturlig röst" och en skarv uppåt som inte låter sig överskridas ostraffat....se.Axl nuvarande syrgasintag mellan låtarna!
Nåväl, som föräldern sa om barnet bredvid bensindunken med tändsticksasken i knäet....låt det bli en läxa, så lär dom sig något!
R.S