25 april 2011

Bojkotta Grekland som resmål

Rubriken på detta inlägget var rubriken i Svenska Dagbladet under Brännpunkt torsdagen den 21 april.  Det var Mårten Schultz som har skrivit den. Mårten är professor i civilrätt vid Upsala Universitet och driver även en blogg.


Du hittar det han skrev via denna länken. Fantastiskt väl skrivet och bra åsikter. Jag gillar verkligen när någon formulerar något som jag köper och gör till min egen åsikt. Tack Mårten! 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så herr Rare läser SvD? Trevligt att höra! Jag hade samma reflektioner på denna artikel, grymt bra skriven. Och du, nu får vi se till att ses till sommaren!!!

LJ

Anonym sa...

Var "Anna" dyngrak och blev påsatt av en typisk strandraggar...."valfri nationalitet"....eller blev hon "släpad" in i ett hörn och påsatt av valfri "semester nationalitet"...va fan har Grekland, eller något av de påståendena med saken att göra?
Har hört att Grekland inte gör så mycket för att reda ut världsnyheter, som våldsbrott begångna av svenskar på semesterfyllor, jag har heller aldrig sett motsvarande misshandelsmål av Greker i Sverige få samma uppmärksamhet i Sverige....undrar varför?
Jag har hört att hederliga äktSvenska inte hörsammar nödrop särskilt väl heller....
Koncensus....skäms ni som tvivlar och slår dövörat till när det gäller!
Framåtstupa sidläge....och sen då....???
Jag som trodde att "Landfiskalen" skulle reda ut den här stypsnaran kring en 11-årings hals!
R.S

Unknown sa...

Tungt där R.S.!


MrRaRe