16 april 2011

Lingon, lådvin och långkalsonger

Om du är en som skryter med svenska popgrupper du inte ens gillar när du träffar folk utomlands, har du ittala-glas med klisterlapparna kvar på, sparar etiketten på kavajärmen, går på Friskis, pratar väder, bokar semestern ett halvår i förväg, tycker att det var roligare förr och har applåderat vid en flygplanslandning? Svarade du ja på någon av dessa frågor så är vi lite olika vad gäller ovan. Du ska dock definitivt läsa nedan, för där har du mycket mer att hämta än jag.

Lingon, lådvin och långkalsonger är ett kul spel där du får, eller blir av med, poäng genom att svara på frågor om allt från melodifestivalen och foppatofflor till falukorv och mellandagsrea.

Spelet innehåller en trehundra frågor och du tävlar om att vara mest ”typiskt svensk”. På gott och ont…  Ett kul spel med hög igenkänningsfaktor (för vissa då)!

Lingon, lådvin och långkalsonger är en utmärkt present och ett festligt sätt att lära känna både dig själv och dina vänner bättre! Perfekt för festen eller middagen, grillkvällen, fredagsmyset, efter Robinson, efter Idol eller vid ett annat festligt tillfälle.

Provade det för några helger sedan och jag vann inte....

2 kommentarer:

Anonym sa...

...och jag som redan har så saaatans svårt för sällskapsspel....vad är det för människor som uppfinner dessa?
Hur låter det när dom brainstormar?
Är det personalen på Tv3 och Tv5s inköpsavdelning som har det som extraknäck?!
Skulle vara mycket intressant att läsa mer om denna undanskymda yrkesgrupp!
R.S

Unknown sa...

Ja inte är det Lasse Kronér i alla fall:)

MrRaRe