17 november 2011

Ledin - Naturligt positiv

Såg fem minuter av programmet där halvkändisar sjunger varandras käcka sånger.


Och naturligtvis är det folkliga leendet Tomas Ledin med. Han är så enormt naturligt glad och härligt strålande lycklig över allt på denna jord. Dessutom ligger han bakom den mesta moderna musik som kommit ut. De få minuter jag såg programmet var han än mer naturlligt lyckligt glad än någonsin när han matade en kalv med en nappflaska. Enligt egen uppgift så tyckte han det var fantastiskt. Han är för härlig, känns lite som att han är vår predikant och överstepräst.


Verkligen skönt att se att Tomas är så tillfreds och nöjd, vad som än händer. Och kanske missade jag att skriva hur härligt naturlig han känns. Lite som Lill-Babs faktiskt!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Lustigt, jag fann de få minuterna jag tittade otroligt krystade, tillgjorda och onaturliga...
Såg inte nämda scen, men kan hålla med om att det lät himla mysigt att den där farbrorn med mustasch( det är Ledin, väl?) ammade det där djuret!
Men säg gärna till när David Bowie, Pete Townshend, Robert Plant, Dave Grohl, Josh Homme och Rival sons är med...artister i denna omgång känns lite...bleka;)
R.S

Unknown sa...

Nej, vad synd att du inte kollade mer. Om du bildgooglar äkta glädje eller naturligt positiv på vilket språk som heslt så kommer det upp en bild på Ledin. Så ge programmet mer tid.

Vet inte om han har mustasch annars, men efter amningen hade han mjölkmustasch, åtminstone som jag uppfattade det... Kan ha sett fel... Kanske var det en eventuell mjölkmustach du såg. Goa genompositiva Ledin, man kan tro att han är taxichaufför i Göteborg, så skön är han...

Sedan har jag svårt att säga att jag inte hellre hade sett artister av den dignitet som du nämner, hade räckt att en av dem körde covers på sig själv och att du och jag bestämde vilka låtar han skulle spela, och vi hade definitivt inte behövt allt tv-folk för att ha trevligt några veckor...

Puss

Annika sa...

Ni är för sjuka ni två:) Frisk?
Kramar Annika

PS. Kidda kommenterar inte just nu för han tycker att det är mansikt mycket Bowie just nu. Han vågar inte skriva det för han tror att han sjunker i aktning om han skriver så respektlöst till vår idol:) Jag svarade att det knappast går:) Säg nu inte att jag har berättat:-) DS.

Unknown sa...

Annika! Kidda är en flarne som ska lära sig att uppskatta det bästa och förstå att det är av vikt att han fördtår att jag och andra har bättre smak än honom. Och att han därmed får kliva fram och upp en del.

Gällande mig och R.S, frisk och friska så in i helvete!!!

Puss på dig
Eder Tjänare MR