17 augusti 2009

Flera minuter knaprande pajasar

De marknadsförs som kungar och ikoner. De tävlar några minuter under en hel karriär. De agerar mest som pajasar och fjantar. Och kanske finns det inte en endaste ren pajas bland de bästa. Efter att en tidigare pajas blivit avslöjad då han knaprade i sig lite för mycket av ren nervositet, så var det förmodligen så att en annan knaprare valde en annan typ av teater där det gällde att komma långt. Teatern gjorde förmodligen en överenskommelse med honom vid något tillfälle. Kanske köptes han ut mot att de ej skulle arrestera honom om han skuttade istället för att snabba sig. Teatern hade förmodligen ej råd med en knaprare till.

I söndags stod alla de bästa knaprande pajasarna på scen med sina proffsiga förberedelser i fokus. Kameran gick från man till man och visade det ena okoncentrerade fjanteriet på det andra. Show? Trams? Bra? Dåligt? För mig är det ingetdera. Trodde jag skulle slippa fjams som detta när vi slapp se B-skådisen från Växjö i flera roller i samma föreställning.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Undrar vad Bolt hade tyckt om att bli kallad en knaprande pajas?
Håller med, en riktig fjant är det.
/Pessimisten

Unknown sa...

Du har rätt, det skulle kunna vara Bolt. Och om det varit Bolt så är kanske han också en knaprande pajas. Antar att du har rätt.

Inte ofta jag hamnar näst intill i live-chatt på bloggen.