05 oktober 2009

Göteborgs bästa butik!

Som tidigare meddelat så fortgår "Göteborgs bästa butik"! Priset till Göteborgs bästa privataägda klädbutik kommer delas ut för första gången och året. MrRaRe, den beslutade juryn och sponsorerna har nu under några veckor fått resultat av att det gjorts besök. Vi har dessutom vandrat runt och provhandlat och scannat själva, samt kollat hur det svaras på mail, telefon samt hur nattskyltning ser ut. Detta har varit grunden för alla nomineringar, som nu är klara. Alla besök i butikerna har skett på samma sätt. Vi har skickat in en attraktiv tjej eller kvinna respektive kille eller man. Kriterierna på de som besökt butikerna är att de alla har ett extremt klädintresse, varit nedklädda i svart och blått, samt att de har handlat. Alla har följt samma mall och tagit upp dialogen med diktafon. Målet har varit att få hjälp att våga klä sig på ett nytt sätt.

För ett tag sedan lovade jag att återkomma med kriterier och vilka som sitter i juryn. Ovan finner du kriterierna gällande de som gjort besöken. Vi har även med kriterier som inredning, hängning, kommunikation, ren magkänsla samt att vi frågat runt bland våra bekanta. Eftersom flera i juryn handlar mycket kläder i flera butiker i Göteborg så har vi bestämt att de andra i juryn får behålla sin anonymitet.

Det kommer mer information och input via denna kanalen kring framstegen. Vi samlas om ett tag för att sammanställa alla grunder.