26 januari 2011

Fick mig att lyssna på...

Hela detta inlägget är borttaget för att delar av mina trogna läsare inte uppskattade skämtet. Jag minns inte vad inlägget handlade om och hade jag haft minnet i behåll så hade jag inte erkänt vad det handlat om...


Och istället önskades detta klipp...

Något annat jag ska ändra på:)?

5 kommentarer:

Truckdriver sa...

Skämt eller inte. Du besudlar denna blogg med inlägg likt detta. Sånt här ska tystas ihjäl!

Unknown sa...

Hej! Håller med, helt otroligt dumt av mig att bsudla bloggen. Jag kommer härmed aldrig att skriva något om sånt här. Kan tänka mig att du fullständigt exploderar när du ser att det står positivt om Solsidan om några dagar.

Anonym sa...

Nej nu skämtar du!!! Detta programmet får det ej ges publicitet på denna bloggen. Han var suverän, men din blogg får verkligen inte besudlas av detrta skitprogram. Vågar man som trogen läsare be dig om att ta bort detta och istället lägga upp Lustans från 80-talet eller något annat rent och vackert?

Truckdriver sa...

Mr Rare: Jag exploderar inte, jag lovar, kan bara konstatera att du börjar tappa känslan en smula. Helt ok, det gör alla då och då. Frågan är bara om du kan komma tillbaka till den musik, stil och modeikon du varit(är)? Jag tror på dig. Folklighet ligger inte för dig:-)

Unknown sa...

MrRaRe har nu korrigerat detta för er kära läsare och aldrig skola någon hitta det tidigare inlägget:)

So here is Lustans med Diamanter!