22 februari 2011

Stålsätt dig!

Ibland är det bara så... Du bör stålsätta dig.


I ett liv av vanor som tenderar att bli kraftslösande och tidsödande för vissa, så kan det vara läge att följa rådet att stålsätta sig!


Du bestämmer helt själv hur du agerar och reagerar. Om målet är viktigt, tydligt och starkt...


Jag har vänner, bekanta och kollegor som bara borrar ned huvudet och kör när andra pratar om ovidkommande saker eller historik och förklaringar.


När det tar emot, Stålsätt dig!!! 

6 kommentarer:

Anonym sa...

När man blir sjuk så finns det en del av oss som tar avstånd från omgivningen, förmodligen av hänsyn och pur feberyra? Andra kräver förbrilt uppmärksamhet och är förmodligen inte hälften så sjuka som dom påstår, medan en del av oss har den ljuva insikten att låta saker ha sin gång....och kanske rentutav njuta av en stunds villa! Detta står naturligtvis i direkt relation till ens geografiska hemvist!
Kort sagt, "Det är roligare när det är kul"
R.S

Unknown sa...

Bäste R.S.! Du skriver bättre än alla bloggare och de flesta författare och skribenter kan drömma om. LMS och Rare har sagt det förut och säger det igen... För allas skull, starta en blogg och förgyll vår tillvaro!

MrRaRe

Anonym sa...

så fort ni lägger ner, jag lovar, så fort ni lägger ner och skapar ett hålrum, och är lika flitiga i min (dåvarande) roll!
R.S

Unknown sa...

Som det säger i Stora Landet, I'm all in ( hur fasen låter der egentligen). Vad säger LMS?

LMS sa...

...vill fortsätta skriva då och då men vill förstås att R.S ska skriva blogg så att det glöder ända ner till Paris!

Unknown sa...

Räcker dessa lovord för att du ska köra igång R.S.???