06 januari 2012

Upp till kamp med Helena Bergström

"Motljusgråterskan" är ledsen för att finkulturen inte gillar hennes och Nutcase Colins filmer, 
som hon ser som folkliga. Hon tycker att han ska ha Guldbaggar i massor...
Filmkritikern Fredrik Sahlin tycker inte att Guldbagge-juryns bedömning är konstig.


– "Han har gjort bra filmer och är en habil filmmakare. Men senaste Änglagård är inte bra. En sommelier jämför aldrig med Vino Tinto".


Om du mot förmodan är intresserad av vad "Motljusgråterskan" tycker så kolla här.


Personligen så är min uppfattning att hon ska stå för de "franchisefilmer" de gör och leva därefter. Det svenska folket gör dem ju rika genom att i masspsykos titta igenom deras rullar. Helena själv ska se till att lägga av att gråta och tycka så synd om sig själv. Utan att se på filmerna så vet jag att hon bölar sig genom film efter film, och att den ena filmens story är den andra lik men ändå lyckas vara sämre än den andra. Helena borde vara ödmjuk för ovan faktum, att en stor del av det svenska folket är så okräsna att de sväljer deras skit!


Fick förresten ett tips från en läsare på ett klipp där hon inte gråter eller bölar i motljus. Kul med lite variation för er som ser henne ofta kanske.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, håller med dig. Det är ofattbart att det finns människor som tycker att hon är duktigt skådis. Hon suger. Bra skrivet och snygg blogg som du har här. Vad jobbar du med?

Unknown sa...

Kul att du håller med. Och tack tror jag. Kul även att du är intresserad av vad jag jobbar med. Jag jobbar med lite olika grejer. Jag läser, skriver, reser, pratar, sitter i möten, producerar, tänker, analyserar, umgås underhåller, utvecklas, vinner, lär, och lite annat. Vad gör du själv? MR

Anonym sa...

Om inte Baggejuryn fått upp ögonen så kanske Grammisditon får det efter att hon lett Schlagerjippot in i motljus 2012...gråta och sjunga samtidigt, kan hon det åxo?!
Eder Nyfikna och kulturhungrig R.S

Unknown sa...

Bäste R.S! Bagges sitter fortfarande i juryn alltså? Helena kan göra allt så länge det finns motljus, tvivla aldrig på det., t.o.m. skjuta pingisbollarMR

Anonym sa...

Frid över landet!
R.S

Unknown sa...

Frid över landet! MR