30 april 2010

Favorit i repris: Deras våta dröm igen...

För er som inte bor eller har bott i Little Village, även kallat Eventstaden, kommer detta inlägg att vara svårt att förstå. Det finns en skola i staden som utbildar män i spexiga saker och dessutom en del andra gammelpraktiska saker. Tyvärr är det även så att de pådyvlas en gammaldags och grabbig lat eller flera på köpet.
Denna typen av skolor drar till sig vuxna pojkar som under och efter utbildningen blir omogna män. Givetvis finns det undantag, jag träffar massor av kunder och personer som gått på denna typ av skolor och som är extremt begåvade, belevade och enormt kunniga. Så detta är absolut inget utfall mot en kompetenskategori, bara en liten fundering kring en sak. De verkar verkligen gilla det de gör på gatorna i Little Village ett par gånger om året och som jag vill att de slutar med.
En gång per år, den siste i en vårmånad, ockuperas innerstadens gator av en lång radda av lastbilar, utom staden boende invånare som besökare, fulla tonåringar och deras ännu yngre och ibland ännu fullare småsyskon. Det de skall titta på är en lastbilsparad med män i kvinnokläder på flaken. Skyltar med extremt Eventstadstypiska ordvitsar, lite Charlotte Pirelli, äckliga dofter, några så kallat skojiga åkdon som de unga och enormt käcka studentera varit så himla påhittiga med att ha kommit på och konstruerat.
Jag har önskan att de antingen skall flytta ut detta en bra bit utanför innerstaden samt att de ej skall få använda lastbilar. Allra helst skall de lägga ned det helt.

Ytterligare en önskan är att de skall sluta med sina skojfriska upptåg i samband med att det börjar nya elever varje höst. Jag har aldrig förstått varför de yngsta i ett fotbollslag skall putsa skor och bära vattenflaskor. Däremot har jag förstått varför vuxna pojkar blir just omogna män efter att ha sett deras så kallade nollning. Omodernt och korkat! Lägg av och väx upp!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Förklara Riksdagen när du ändå är inne på det!
R.S

Unknown sa...

R.S. Det kommer om ett tag.

Anonym sa...

Tack!
R.S