11 augusti 2010

Emma Gren bör få hjälp

Som idrottsutövare så är alla som tittar på TV eller läser tidningen dina potentiella kunder eller sponsorer. Så även alla de som träffar dig i verkliga livet.


Jag är glad för såväl Sverige, svensk idrott som för Emma Green för att hon tog en silvermedalj vid EM och hon kan säkert vinna fler titlar och få bra jobb i andra branscher.


Tror dock att det hade varit en enorm fördel om hon hade lite mer att berätta och om hon kunde känna sig mer komfortabel i media. I mina öron är hon helt intetsägande. Hjälp henne att komma ut bättre!!!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, bra skrivet. Hon är fruktansvärt tråkig. Kul att det går bra med hennes hoppande men att få henne intressant kommer vara omöjligt. Lyssnade på en intervju med henne igår på sporten och jag minns inget av vad hon sa.

Puss

Anonym sa...

Och hoppas att du är glad över att Puss har kommenterat nu. Lovade ju det. Såg en kommentar att det var en Zege som är er på spåren och SKA avslöja era identiteter. Jag vet bara din, fast det verkar vara få förunnat.

Puss

Anonym sa...

Ja du har rätt! Hon är rätt snygg, kul att du intresserar dig för om hon är massmedial åxo. Vi kan nog göra en Tessan av henne:)
Vilken dröm det vore!
R.S

Anonym sa...

Operera tänderna eller vad menas?

simmerska

Anonym sa...

Okej, vi börjar med "full dental nudity"
R.S

Unknown sa...

Puss har varit i skrivartagen, R.S. modererat och simmerska kommenterat, och jag har missat att svara.

Puss! Tack och den där ZEGE var aktiv och gav upp. Stendött, mycket snack. Inga avslöjanden.
simmerska! Hjälpa till med personligheten, det som kommer inifrån. Sedan kan det säkert stöttas lite angående klädseln också. Men inget annat som kan uppfattas oförskämt.
R.S.! Tessan finns det nog bara en av....! Och tack för moderering.

Anonym sa...

Ingen kan bli som Alshammar, opererad eller inte

simmerska