13 augusti 2010

Om femton år...

Om någon kommit fram till dig 1995 och sagt att den kunde spå människans beteende om femtion år och sagt att halva svenska befolkningen kommer sitta framför TV:n och titta på ett program där svenskar handlar billigt i Ullared. Hade du trott den personen då?


Vad tror du att samma person kommer säga till dig att vi kommer titta på 2025 om du träffar samma spåman imorgon?

4 kommentarer:

Anonym sa...

hahahahaha

Anonym sa...

Världklass! Stand up på g?

MJ

Anonym sa...

Låt mig rycka ett näshår och genom tårarna skåda in i framtiden..."-aha, om "femtion" år kommer vi att sitta och se botoxianerna (som vi då kommer kalla "Ankmunnarna") köpa solsemestrar till den enda NDM-42 ickeinfektera semesterorten Las Northpole tillsammans med hela den nu kända nöjescirkusen, inkl Bollywood och "Holiday on Slush"!
Där kommer dom att avnjuta tio klonade "Robert,or Robbie.W with Ben Affleck" på Boogierepeat till frukost, lunch och middag"! Man kommer sätta upp oladdade filmkameror för deras välbefinnande och spela in hela gänget i improviserade re-makes av alla Roald Dahl böcker, och detta på Las Vegaskassetter för enkel disturbition...till oss!
Vi, vi kommer att chilla på Avenyer och Stureplaner som då blivit lustfyllt folktomma och med lite metallsmak i munnen av all sönderfallade modern arkitektur och Teknikmagasinets batteritunna kommer vi sitta och spola kassetterna fram och tillbaka i ren nöjessvält, stora frågor och svar har bytts ut mot tillgång på jodtabletter utan verkan, och regnställ såklart....och detta precis när jag skaffat min första "familjebil". en nattcells Lada med två hjul...
eller så är det precis som vanligt, men solbrännan sitter högre upp på benen eftersom alla har "unisex tight hipster jeansshorts"...och den enda förändringen är att det är grundskolan, frigående höns och Beckmans som driver Liseberg & Grönan vidare?!?
R.S

Anonym sa...

Du är en ovanlig en och det vet du. Gillar att jag ibland inte hänger med när du säger, tycker eller skriver vissa grejer... För att senare inse att jag håller med av bara attan.

Puss på dig! Ann