07 november 2010

The Hospital Club i London

Om ni får möjlighet att besöka The Hospital Club i London, så gör det! Ett helt fantastiskt ställe med studios för TV och radio, nattklub, 3 restauranger, ouncher, konferensrum, eventytor, kontor... med mera! Klubben är en privatklubb som grundades av Microsoft-mannen Paul Allen och Dave Stewart från Eurytmics.
Tanken är att det ska vara ett kreativt hus som ska uppmana medlemmarna att nätverka och samarbeta. De flesta medlemmarna är författare, konstnärer, artister, producenter, byråfolk och filmfolk.
Bland medlemmarna hittar du Jude Law, Det är events I princip varje dag på Hospital säväl I biblioteket, på den stora eventytan som på andra ställen I huset. Du springer på kändisar med jämna mellanrum och ingen gör någon min att det är kändisar I rummet. Jag har sett Sade, Kate Moss, ägarna, musiker, skådespelare och andra vid massor av tillfällen. För de som nu gillar att frotteras bland lite kändisar. Det är enormt smakfull och varierad design på allt från tapeter till möbler. Om du inte trivs här så har du helt enkelt dålig smak eller är bara helt blasé.
Jag blev medlem för några år sedan och som på många privatklubbar I London så sker det genom rekommendation. The Hospital Club ligger på 24 Endell Street I Covent Garden. Tidigare låg det ett sjukhus här för veneriska sjukdomar. 

Inga kommentarer: